Att få besökare till din webbplats är en sak, men att hålla dem engagerade och förvandla dem till kunder är en annan. Oavsett om det är en övertygande video som visar vad du gör eller exit intent marketing, finns det ett antal saker din byrå kan göra för att göra en stor skillnad. Forbes Agency Council är en exklusiv mötesplats för chefer på framgångsrika PR-, mediestrategi-, kreativa och reklambyråer. Åsikter som uttrycks av medlemmar i Forbes Agency Council är deras egna. Det bästa sättet att locka besökare är att vara specifik med vad varje sida innehåller – sökmotorer använder ord, inte bilder.

Få webbplatstrafik från Reddit

  1. Webbplatstrafik är ett av de viktigaste måtten för småföretag.
  2. Att få kvalificerad trafik som stämmer överens med kundernas avsikter är nyckeln till att växa ett företag.
  3. Reddit är en webbplats med tusentals underforum där människor delar nyheter och innehåll.
  4. Genom att nå ut till communities på plattformen, kan du öka din varumärkeskännedom och driva trafik till din webbplats.

Att locka besökare på webben

Oavsett om du driver en webbutik, publicerar blogginlägg eller håller i webbseminarier är det viktigt att locka besökare på webben för att bygga upp din publik och generera intäkter. En välmående webbplats är beroende av återkommande besök för att skapa en följarskara, få en e-postlista att växa och inspirera till handling eller köp. Det är därför som ökad webbplatstrafik är en av de högsta prioriteringarna för de flesta företag. Om du inte är säker på var du ska börja, här är några strategier som kan hjälpa dig att öka trafiken och få fler människor att komma tillbaka till din webbplats.

Sökmotoroptimering

Ett av de bästa sätten att driva ny trafik till din webbplats är genom betald annonsering på sökmotorer som Google. Genom att rikta in dig på specifika sökord som dina ideala kunder söker efter kan du dyka upp på sökresultatsidan och få klick som direkt leder till din webbplats.

Enticing visuals

Goda bilder och videor är ett utmärkt sätt att dra till sig uppmärksamhet och skapa en aptit för dina produkter eller tjänster. Att publicera lockande bilder på dina sociala medieplattformar och länka dem till sidor på din webbplats kan bidra till att öka din trafik och konverteringar.

Skapa resursinnehåll

Ett bibliotek med relevant innehåll är också ett bra sätt att locka och engagera din publik. Detta inkluderar blogginlägg, gratiskurser, Slideshare-presentationer, mallar, webbseminarier och mer. Om du håller ditt bibliotek uppdaterat med nytt och intressant innehåll får din publik en anledning att besöka din webbplats om och om igen.